Onze Collectie

Liefhebbers van klassieke auto’s kunnen komen aan hun trekken met wat je zonder overdrijven “museumstukken” kunt noemen.

De collectie is bijzonder omdat deze niet beperkt is tot één of twee merken, maar vele merken omvat. Van Aston Martin, Bentley, Citroën, Ferrari, Mercedes, Maserati tot Rolls-Royce, Cadillac, Jaguar en zelfs Shelby.

Dit alles naast een reeks andere bekende merken. De rode draad door de collectie is eenvoudig: de auto’s zijn iconisch en moeilijk te vinden of er zijn er maar een beperkt aantal van gebouwd.
Elke auto uit de collectie heeft een compleet dossier met zijn hele geschiedenis en is volledig gedocumenteerd met onder andere expertiserapporten, eerdere registraties, FIVA-identificatiekaarten, fabrieksregistraties, publicaties, handleidingen voor de eigenaar, onderhoudsfacturen en vele andere documenten.

Het museum heeft een zeer unieke selectie Citroën SM’s, waaronder: een Citroën SM “Espace” uit 1971, die voor het eerst verscheen op het Autosalon van Parijs in 1971. Een Citroën SM “Mylord” uit 1972, een Citroën SM “Opéra” uit 1973, de Citroën van Jerry Hathaway, die het snelheidsrecord als snelste Citroën ter wereld brak.
Net zoals de kleding de man maken, biedt het museum de juiste omgeving om de auto’s aantrekkelijker te maken. Vanaf een verhoogde loopbrug – het verlengstuk van een zeer uitnodigende bar, een gezellige salon en een ontvangstruimte – kan de bezoeker de collectie in één oogopslag bekijken vanop hoogte.

 
“Met elk genomen stap wordt de verbazing alleen maar groter.”

In de collectie bevindt zich nog een ‘pièce unique’: een oer-Hollandse carrousel uit 1953. De carrousel is uitgerust met unieke kinderwagens van L’Autopède in staal en chroom.
Dit brengt ons terug naar onze kindertijd. Was dit niet onze eerste keer dat we aan een stuurwiel zaten en verwoed met de versnellingspook schakelden…?

De conclusie: pure nostalgie, dat is waar een bezoek aan de collectie om draait. Verwen jezelf aan het einde van je bezoek met memorabilia uit onze shop.

Bezoeken

Enkel na afspraak met een minimum van 15 personen:

  • Volwassenen: 15 EUR/p.p.
  • Kinderen: 10 EUR/p.p.

Uw ticket omvat:

  • Een rondleiding door de collectie
  • Een korting van 10 EUR op de aankoop van het boek “Passion for Cars”, de unieke collectie van Thierry Dehaeck
  • Een gratis drankje

Bezoek onze collectie

Visit our Collection of more than 50 Classic Cars, one even more unique than the other.

MORE INFO

Organise an Event

Contact us to discover the different possibilities to organize a tailor made event, in our exceptional Collection.

MORE INFO

VIP Limo Service

We have a wide variety of prestigious chauffeur driven cars for weddings, wedding anniversaries, VIP events or all kind of special occasions.

MORE INFO

Visit our Shop

Have a look at our wide offerings from stylish driver caps to hard-top trolleys or beautiful miniature showcases.

MORE INFO